Opleiding-Nagelstyliste » Opleiding-Nagelstyliste-Tilburg

OPLEIDING NAGELSTYLISTE TILBURG

Opleiding Nagelstyliste Tilburg

 

Voor wie succesvol een eigen bedrijf wil starten :

Opleiding Nagelstyliste Tilburg : De opleiding is bestemd voor iedereen die droomt van een eigen salon, geïnteresseerd is in uiterlijke verzorging en zich goed wil voorbereiden op het starten van een eigen nagelstudio in Tilburg. Voor het starten van een eigen bedrijf is geen apart (middenstands) diploma nodig. Na deze opleiding kun je dus direct succesvol van start met je eigen bedrijf!

 

EINDRESULTAAT


EIGEN BEDRIJF BEGINNEN

Na afloop van de opleiding  heb je de technieken van nagelstyling volledig in de vingers en ben je perfect voorbereid op het starten van je eigen nagelstudio in Tilburg. Van French manicure tot financiële administratie: na deze cursus weet je er alles van en ben je een stuk zelfverzekerder. Zo wordt je eigen nagelstudio zeker een succes!

LEERSTOF


LEERSTOF OPLEIDING NAGELSTYLISTE TILBURG

Tijdens de opleiding nagelstyliste Tilburg leer je alles om professionele gel- en acrylnagels te maken en je eigen nagelstudio te starten. Door middel van heldere theorie en praktische oefeningen leer je stap voor stap verschillende technieken. Bovendien ontvang je een unieke dvd die al deze benodigde technieken en vaardigheden stap voor stap demonstreert. Verder leer je alles wat je moet weten om je eigen bedrijf te kunnen starten; van een financieel plan tot het opstellen van contracten. De volgende onderdelen komen tijdens de cursus Nagelstudio starten aan bod:

 

- Kennismaking nagelstyling
- Hygiëne en veiligheid
- PREP (voorbereiding) en applicatie
- Vijlen, nabehandeling en French manicure
- Ondernemingsplan, offertes en contracten
- Financiële administratie en debiteurenbeheer
- Marketing, kwaliteit en service
- Belastingdienst en wet- en regelgeving

Rating: 0 sterren
0 stemmen